3 gode grunde til at du skal i gang med linkbuilding

Afadminist

3 gode grunde til at du skal i gang med linkbuilding

Overvejer du at komme i gang med linkbuilding? Men er du ikke helt sikker på, hvad du reelt set får ud af det? Det vil vi meget gerne gøre dig klogere på – så læs endelig med videre, da vi giver dig tre gode grunde til at gå i gang med linkbuilding.

 

Er du malermester, bygningskonstruktør eller konsulent, og har du en hjemmeside, er det en god ide at komme i gang med linkbuilding.

 

Hvorfor, tænker du måske?

Din hjemmeside bliver mere synlig

Når du har en hjemmeside, vil du naturligvis gerne have, at den er så synlig som overhovedet muligt. Det kommer desværre ikke bare af sig selv. Så når du har styr på din hjemmeside og det, der skal stå på den og være på den, er det tid til at komme i gang med linkbuilding.

 

For når flere og flere hjemmesider linker til din hjemmeside, ser Google det som en anbefaling af dit site. Det fører helt naturligt til en større synlighed i relevante søgeresultater. Det kræver en hårdnakket indsats og en masse links – men over tid vil du kunne mærke, at den bliver mere og mere synlig.

Du får mere organisk trafik

Får du et godt bureau til at hjælpe dig, som har styr på sagerne, vil du hurtigt kunne mærke, at hjemmesiden tager nogle skridt op i søgeresultaterne. Det skulle gerne resultere i mere organisk trafik, som naturligvis gerne skal resultere i flere kunder.

 

Det kræver naturligvis også, at din hjemmeside er hurtig, at den har de relevante oplysninger, CTA og meget andet, som får de besøgende til både at blive og at blive til kunder.

 

Men for at de skal blive til kunder, skal de naturligvis også finde dig – så sæt i gang med linkbuilding.

Du kan få gode ideer her til hvordan du kan skabe mere trafik på din hjemmeside.

Resultaterne mærkes relativt hurtigt

Selvom man siger, at SEO-arbejde er et marathon, der kræver en langvarig indsats, så vil du faktisk hurtigt kunne mærke og se resultaterne ved linkbuilding. Særligt hvis du er god til at få en masse links over en kortere periode.

 

Sammen med andet SEO-arbejde skulle du forhåbentligt gerne få en masse succes med din hjemmeside og dermed også din forretning.

 

Du behøver ikke gøre særligt meget selv, da et bureau nok skal tage sig af alt fra tekstforfatning til fundet af de sites, dine links skal placeres på.

 

 

Om forfatteren

administ administrator