Se her: Derfor er det vigtigt at være #1 på Google

Afadminist

Se her: Derfor er det vigtigt at være #1 på Google

Følger du med på diverse SEO blogs, så kender du nok allerede Brian Dean. Hvis ikke, så står han bag hjemmesiden Backlinko. De skriver en masse brugbare artikler om linkbuilding, og denne artikel tager faktisk udgangspunkt i en af deres gode artikler. De har undersøgt næsten en million hjemmesider og over fem millioner søgeord. Lad os kigge på deres resultater.

 

Ifølge deres undersøgelse, så har førstepladsen på Google en CTR på 31,7%. Hvad betyder det? Det betyder, at omkring ⅓ ender med at klikke på det første søgeresultat, når de søger på et givent søgeord. Mange ender ikke med at komme meget længere end det første resultat. Måske klikker man på nummer to og tre, men de færreste går ikke til den tiende side for at klikke på et søgeresultat.

 

Hvis du ikke allerede kan se det ud fra statistikkerne, så fortæller vi dig det gerne: Det er meget vigtigt at være nummer ét på Google, fordi det gør en kæmpe forskel på dit besøgstal.

 

Det er selvfølgelig godt at være på den første side, men hvis du ligger på andenpladsen eller tredjepladsen, så kan det være tid til at kigge på din hjemmeside og optimere den. Efter du har gjort det, og hvis det ikke har haft nogen effekt, så kan du kigge på det næste afsnit i denne artikel.

 

Gå i gang med linkbuilding for at komme til tops

Linkbuilding går ud på at bygge links fra andre hjemmesider til din egen hjemmeside. Det lyder meget simpelt, men det er faktisk meget svært at få andre folk til at linke til din hjemmeside. Hvis du skriver til en række hjemmesider, så vil de fleste ikke svare dig, og dem der svarer dig vil nok ikke placere dit link på deres side – med mindre du betaler selvfølgelig.

 

Hvad gør man så? Start med de lavthængende frugter som eksempelvis at skrive til dine samarbejdspartnere eller forhandlere (eller de mærker du forhandler) og foreslå, at de placerer dit logo med link på deres hjemmeside. Et meget nemt backlink, og det kan måske give værdi.

 

Du kan også betale dig fra det. Linkbuilding udføres i dag af mange i Danmark, og det kan være en udfordring at danne sig et overblik. Af denne grund er det vigtigt at sammenligne linkbuilding priser, så man kan få det overblik, man har brug for. Priserne på linkbuilding afhænger meget af, hvilken type link der er tale om. Er der tale om advertorials, så kan det være dyrt. Er der derimod tale om links fra netværk, så kan det ende med at blive meget billigt, hvis du vælger selv at skrive dine artikler og publicerer så mange som muligt om måneden.

 

Vi håber, at du fik noget ud af denne artikel. Er du interesseret i SEO, backlinks og relaterede emner, så kan du læse mange flere artikler om disse emner på denne hjemmeside.

Om forfatteren

administ administrator