Sådan får du succes med linkbuilding

Afadminist

Sådan får du succes med linkbuilding

SEO, herunder linkbuilding, har altid været en kompleks forretning. I SEO’s tidlige dage kunne du blot købe dig til toppen af Google med et par links. De dage er for længst forbi. I dag er linkbuilding mere kompleks end nogensinde før og kræver andre færdigheder og metoder. Hvis du skal have vedvarende succes med linkbuilding, skal du bruge forskellige strategier og metoder samt løbende tilpasse Googles ændringer til dit arbejde. I det følgende blogindlæg giver vi seks metoder, der stadig virker!

Udgiv godt indhold

En af de bedste måder at optjene links på er at udgive indhold af høj kvalitet, som andre ønsker at linke til. Det kan være en artikel, et blogindlæg, et white paper eller endda en infografik. Nøglen er at skabe noget, der virkelig er nyttigt og interessant, og derefter promovere det kraftigt.

 

Sørg for, at dit indhold kan deles

Sørg for, at dit indhold er let at dele ved at tilføje knapper til social deling. Det vil gøre det lettere for folk at dele dit indhold og gøre det mere sandsynligt, at de vil gøre det.

Kontakt influencers

Influencers er personer med en stor følgerskare, som har indflydelse på deres område. Det kan være bloggere, YouTubers eller endda bare folk med mange Twitter-følgere. Hvis du kan få dem til at dele dit indhold, vil du nå ud til et meget bredere publikum.

En måde at gøre dette på er at identificere relevante influencers og derefter kontakte dem direkte. En anden måde er at bruge et værktøj som BuzzSumo, som giver dig mulighed for at finde det mest populære indhold inden for et givent emne.

 

Skriv gæsteindlæg

Gæsteindlæg er at skrive en artikel til et andet websted. Det er en god måde at få dit navn og dit arbejde ud og få nogle links af høj kvalitet.

For at finde muligheder for gæsteindlæg kan du bruge et værktøj som Google Search Console. Du skal blot indtaste “site:example.com guest post” i søgelinjen, og du vil se en liste over websteder, der har offentliggjort gæsteindlæg.

Opbygning af ødelagte links

Broken link building er en proces, hvor du finder ødelagte links på andre websteder og derefter kontakter webstedsejeren for at fortælle dem det. Dette er en god måde at opbygge relationer med andre webstedsejere på og også tjene nogle links af høj kvalitet.

For at finde brudte links kan du bruge et værktøj som Screaming Frog. Dette værktøj gennemtrawler et givet websted og returnerer en liste over alle de brudte links, det finder.

 

Få råd fra en ekspert

Hvis du er seriøs med linkbuilding, bør du overveje at få hjælp fra en ekspert. Ligesom man søger ekspertråd til alt muligt andet, er det også vigtigt at gøre det her. Hvis du er i tvivl om heldet er med dig kan du tjekke Horoskoper.net ud og se om stjernerne står rigtigt. Med det sagt så findes der en række bureauer, der har specialiseret sig i linkbuilding og kan hjælpe dig med at opnå succes.

 

Det, der virker bedst for dig, virker måske ikke for andre, så det er vigtigt at eksperimentere og finde ud af, hvad der virker bedst for dig. Disse seks metoder er et godt sted at starte, men der findes mange andre måder at opbygge links på. Det vigtigste er at være kreativ og tænke ud af boksen. Linkbuilding er en kompleks forretning, men det er en forretning, der kan være meget givende, hvis den udføres korrekt. Med den rigtige tilgang kan du opnå varig succes.

 

Dette er blot nogle få metoder, der kan hjælpe dig med at få succes med linkbuilding. Det vigtige er, at du løbende tilpasser dine strategier og metoder til Googles algoritmer, der er under konstant forandring. Ved at gøre det vil du kunne holde dig et skridt foran konkurrenterne.

Om forfatteren

administ administrator