Digital marketing og gammeldags barberblade

Afadminist

Digital marketing og gammeldags barberblade

De nye konstellationer for viderekommende

En ny form for skønhed?

Vi vil gerne tage os godt ud på arbejdet, og vi vil have stil. Vi køber os en safety razor med dertilhørende gammeldags barberblade. Man kan finde sig en god safety razor herinde. Så tager vi på arbejde og gør det så godt vi nu kan.

Skønheden i at optimere

Arbejder man som jeg på en digital hjemmeside, så er det vigtigt at optimere hjemmesidens søgbarhed. Dette kaldes i fagsprog for SEO, Search Engine Optimization, og det går ud på at man optimerer hjemmesidens søgbarhed på nettet. Dette gør man især ved at bejle til den store søgemaskine, Google.

Ved hjælp af digitale værktøj finder man frem til de nøgleord, også kaldet keywords, som bedst kan optimere din sides søgbarhed. Herefter skriver man disse ord ind i en artikel eller et backlink, hvorefter dette vil ligge tilgængeligt på nettet. Et backlink sørger for at skabe forbindelse mellem din side fra en anden side. Selve artiklerne ligger på din egen hjemmeside.

Elementært, min kære Watson

Det er helt elementær digital marketing. Alligevel er der mange som ikke benytter sig af denne forretningsform, men bruger såkaldt hofte-SEO, hvor de sjusser sig til nøgleordene alt efter deres egne fornemmelser, hvorfor det ikke resulterer i det optimale resultat. Der ligger en stor skønhed i at optimere, ligesom der kan ligge en skønhed i at gøre sig selv pæn og præsentabel overfor sine omgivelser ved at bruge sin safety razor og barbere uønsket hårvækst af. Der er mange nye former for skønhed og i det hele taget mange nye ting, for vi er i en ny tidsalder.

En ny religiøsitet?

Mange personer ser i dag sig selv som religiøse, lige så vel som mange ser sig selv som ikke-troende, ateister. Vi lever da også i et sekulært samfund, om end vi har en folkekirke, og stat og kirke ikke er delt fuldstændigt ad.

Grunden til at mange alligevel er religiøse i dag kan være mange. Et bud kan være det at vi oplever at vi må forsvare os åndeligt mod klimakrisen. Klimaproblemerne er nogle problemer som først og fremmest kommer til at påvirke de helt nye og de kommende generationer. Derfor må vi tænke fremad og tænke på os allesammen som en fortsat helhed. Det kan de religiøse tanker hjælpe os med.

En ny form for kærlighed?

Mange opdager at kærligheden kan forme sig på mange forskellige måder og betyde lige meget. Det er især venskabet som igen har fået meget høj værdi. Der er flere end nogensinde, som lever alene, og mange par bliver desværre skilt. Det er det nye normal at leve alene, og mange oplever også en ensomhed. Derfor betyder venskaber rigtig meget og måske langt mere end det har gjort i de forrige årtier.

 

Om forfatteren

administ administrator