Alt hvad du skal bruge til at beskytte dine Apple enheder

Afadminist

Alt hvad du skal bruge til at beskytte dine Apple enheder

Har du en IPhone? Så har du sikkert set. Hvor let sådan én kan blive smadret. Eller i hvert fald skærmen. For at kunne få så præcis en touchskærm, så er der behov for en let skærm. Derfor er de lidt følsomme for stød og kan derfor gå let i smadder. Det må men desværre bare leve med. Men det er ikke fordi du ikke kan gøre noget ved, som for eksempel at købe et cover!

Hjælp dig selv med at beskytte din telefon

Det er ikke fordi nogen siger at du er klodset. Eller at du ikke passer på dine ting. Hvis du ved, at du er en person, som netop passer på dine ting. Måske har du aldrig smadret noget i hele dit liv, eller tabt en eneste ting, som ikke var med vilje. Men tænk på det på denne måde. Uheldet skal bare være ude en enkelt gang. Og så har du en smadret skærm. Så hvorfor ikke bare forsikre dig selv til at starte med, og så behøver du aldrig at tænke over det mere.

Og her snakker vi altså fuldkommen beskyttelse. Der er ikke det, som du ikke kan gøre med et moderne cover. Bare søg på videoerne online. Du bliver nok overrasket over, hvor højt de kaster deres telefoner fra. Nogle gange fra flere etager. Og deres telefoner? De er helt okay. Ingen skade kan ses. Fordi deres cover har taget alt stødet. Selvfølgelig er det ikke noget man selv burde prøve. Men det er bare for at give dig ro. At fortælle dig, at der næsten ikke er noget du kan gøre ved din telefon ved et uheld, som kan gøre skade på den, overhovedet. Så giv dig selv ro i sindet.

Telefonen bliver også pænere af det

Det er heller ikke fordi at du gør din telefon en bjørnetjeneste. Du gør nemlig din telefon pænere ved at have et pænt cover på det. Så hvorfor ikke gøre din telefon en tjeneste og dig selv en tjeneste ved at få en flottere telefon? Kunne du ikke tænke dig at få lidt farver på den? Måske skal du have et ikon eller mønster? Måske skal du have et billede? Måske skal du have dit eget billede? Du kan finde et kæmpe sortiment lige her med fri fragt. Så hvad venter du på?

Er det ikke blevet lidt kedeligt med de samme sorte eller hvide farver på alle Apple telefoner? Selvfølgelig kan man få den i andre varianter også, rosegold eller bare rød. Men kunne du ikke tænke dig at gøre din telefon endnu mere unik. Behøver alle at have de samme telefoner? Behøver du?

Om forfatteren

administ administrator